(Видео) За неносење маска казнети 443 граѓани

пред 3 години

За неносење на заштитна маска поради пандемијата од Ковид-19, казнети се 443 граѓани на територијата на целата држава, информираат од министерството за внатрешни работи.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид-19.

Share
Scroll to Top