(Видео) Осми ден протести против францускиот предлог

пред 1 година

Кордон полиција ги предводи демонстрантите на осмиот ден протести против францускиот предлог.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

Демонстрантите се движат од Владата, преку Министерството за правда до Собранието.

Share
Scroll to Top