На Табановце се чека 1 час, а на Богородица до половина час

пред 1 година

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

Поради зголемена фреквенција на возила, на ГП Табановце за влез во Македонија времето на чекање е околу 1 час. На ГП Богородица времето за чекање за излез е околу 30 минути. На останатите премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата.

Share
Scroll to Top