Оваа сабота неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед – прв ден Курбан Бајрам

пред 2 години

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07) 9 Јули, сабота, Курбан Бајрам, првиот ден на Курбан Бајрам, е неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед во Република Северна Македонија.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманската вероисповед во Република Северна Македонија им го честита празникот Курбан Бајрам.

Share
Scroll to Top