Утре без вода дел од населбата Козле

пред 4 години

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека утре ( среда ) поради реконструкција на водоводна мрежа од ф – 100 мм на ул. Јуриј Гагарин – крак 4 во населба Козле, во периодот од 09.00 до 13.00 часот, без вода ќе останат корисниците од ул. Јуриј Гагарин – крак 4, како и дел од корисниците од крак 6. ( општина Карпош )

Share
Scroll to Top