Јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ доби нов в.д. директор

пред 2 години

Ангеле Сотировски е назначен за нов в.д. директор на jавното претпријатие „Паркови и зеленило”, по спогодбениот престанок на функцијата на досегашниот директор Ардијан Муча, информираат од Град Скопје.

Од таму додаваат дека Ангеле Сотировски е дипломиран економист со повеќегодишно работно искуство во јавното претпријатие ”Паркови и зеленило”, каде е вработен од 2009 година.

Share
Scroll to Top