Јохан Тарчуловски е позитивен на Ковид-19

пред 4 години

Јохан Тарчуловски од ВМРО-ДПМНЕ е позитивен на Ковид-19. Тој објави на својот Фејсбук дека засега нема никакви симптоми.

Зарем некое зло ќе ме одмине. Нема шанса, ПОЗИТИВЕН сум на тестот за Ковид. Немам никакви проблеми се надевам ќе остане така и до крај. Да сте живи и здрави се гледаме после карантинот.?

Posted by Јохан Тарчуловски Johan Tarchulovski on Среда, 14 октомври 2020

„ Зарем некое зло ќе ме одмине. Нема шанса, ПОЗИТИВЕН сум на тестот за Ковид. Немам никакви проблеми се надевам ќе остане така и до крај. Да сте живи и здрави се гледаме после карантинот“ напиша Тарчуловски на Фејсбук.

Share
Scroll to Top