Најдобри навивачки перформанси во 2020 година

Најдобри навивачки перформанси во 2020 година

пред 6 месеци

Каналот посветен на навивачите и навивачките групи „Ultras world“ ја објави Топ листата од десетте најдобри навивачи перформанси во 2020 година.

На оваа листа се наоѓаат и две навивачи групи од регионот. На второто место е Торцида, навивачката група на Хајдук од Сплит, а шестти се Делиите, навивачите на Црвена звезда.

Лидери на листата се навивачите на ФАР Рабат од Мароко.Share

AniWatch anime sites: Watch Attack on Titan Season 2 Episode 3

AnimeFreak one piece animefreak: Attack on Titan Season 3 Part 2 (https://animefreak.ws/m/29oK) Episode 10

Scroll to Top