Апел за помош за осумгодишниот Аце кој се боли со тумор на мозокот

Апел за помош за осумгодишниот Аце кој се боли со тумор на мозокот

пред 1 година


Аце има 8 години и по втор пат е опериран од тумор во мозокот. Потребно е да продолжи со посебен радиолошки третман надвор од нашата држава за што се потребни финансиски средства.

За целта да биде остварена потребни се 80.000 евра. За да продолжи со третманот потрбна ни е вашата помош за семејството да може да го плати лекувањето. 

Да донираме сите за Аце и да му помогнеме во неговиот пат кон излекувањетo. Доколку сте во можност, вашиот придонес можете да го дадете преку телефонските броеви:

за кроисниците на  А1: 143-480 и

за корисниците на Т-мобиле: 143- 129

 


Share
Scroll to Top