Бившиот ѝ се заканува на Тања Савиќ со домашни видеа

Бившиот ѝ се заканува на Тања Савиќ со домашни видеа

пред 3 години

Поранешниот маж на Тања Савиќ, Душан Јованчевиќ ѝ се заканувал на пејачката дека ќе објави домашни порнографски видеа од неа кои тој ги поседувал. Тој рече дека ќе ги објави сите видеа кои ги направиле во нивната спална соба.

Неговите закани дојдоа откако Тања јавно на медиумите им рече дека е во врска со градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ.

 

Share
Scroll to Top