Бритни Спирс сака да се запише на медицински факултет

Бритни Спирс сака да се запише на медицински факултет

пред 3 години

Пејачката Бритни Спирс откри дека во 2021 година има намера да ја  промени кариерата и да се запише на медицински факултет.

„Медицината е нешто што отсекогаш ме интересираше. Но, немав многу време да учам. Музиката секогаш ми беше на прво место и моја најголема љубов. За време на карантинот сфатив дека имам многу слободно време и дека сакам да пробам со нешто ново. Сакам да им помагам на луѓето. Не сум сигруна на која насока на медицински да се запишам, но во 2021 година, сигурно ќе се запишам“, изјавила Бритни.

 

Share
Scroll to Top