(Видео) Дете зема машинка за бричење во продавница па остана без коса

(Видео) Дете зема машинка за бричење во продавница па остана без коса

пред 1 година


Љубопитно дете за момент остана сам во продавница во делот за електричните направи. Зеде една од машинките за бричење на рафтовите и ја проба на себе. На крај заврши без коса. Видеото го забележа една од камерите и за брзо стана хит на интернет.

Кога мајка му го виде, брзо се обиде да ја среди ситуацијата и си заминаа. Многумина се шегуваат и коментираат дека побрзала да отидат на бербер да му ја средат фризурата.

Share
Scroll to Top