(Видео) Домот на Карлеуша како во новогодишна бајка

(Видео) Домот на Карлеуша како во новогодишна бајка

пред 4 години

Пејачката Јелена Карлеуша го украсила нејзиниот дом за празниците кои доаѓаат. Таа објави снимка од нејзината куќа, а нејзините фанови и покрачаа дека изгледа прекрасно.

Домот на Јелена изгледа како новогодишна бајка. Има елени, мечки, ирвас, пијано.

Share
Scroll to Top