(Видео) Маж претепа кондуктерка во автобус која побара од него да стави заштитна маска

(Видео) Маж претепа кондуктерка во автобус која побара од него да стави заштитна маска

пред 2 години

Маж претепа кондуктерка во автобус која побара од него да стави заштитна маска. Безбедносните камери поставени во автобусот, во Краснојарска Покраина на просторот во централен Сибир во Русија, го снимија целиот инцидент.

Кондуктерка културно им даваше маски на сите патници и сите ги ставија. Ја стави и тој, но, на крајот стана и пред да излезе од автобусот силно ја удри, а кога таа се обиде да му возврати, повторно ја клоцаше.

Share
Scroll to Top