(Видео) Нов чалам на ТикТок со брзина од 302 километри на час

(Видео) Нов чалам на ТикТок со брзина од 302 километри на час

пред 3 години

На социјалната мрежа „ТикТок“ излезе ново видео каде еден дечко  се пофали дека вози 302 километри на час. Освен големата брзина на возење, на истото видео се гледа и пиштол. Ова како да стане тренд на Тик Ток и на социјалните мрежи постојано да се споделуваат видеа од несовесни возачи кои со брзината ја загрозуваат безбедноста.

Share
Scroll to Top