(Видео) Обожавателка ја гаѓала Цеца, додека таа пеела на сцена

пред 2 години

Цеца за момент се најде во непријатна ситуација на еден од нејзините концерти, кога нејзина обожавателка ја погоди со плишана играчка.

Жената која беше во првите редови, ја погоди Цеца додека таа пееше на сцената. Таа сакаше да и даде подарок, а играчката за малку ќе ја погодеше пејачката во глава. Цеца реагираше професионално, се насема и продолжи да пее кога ја виде играчката како лета кон неа.

Share
Scroll to Top