(Видео) Перо Антиќ смирува стрес со пиштоли

(Видео) Перо Антиќ смирува стрес со пиштоли

пред 2 години

Актуелниот претседател на Кошаркарската Федерација на Македонија Перо Антиќ на социјалните мрежи сподели интересни фотографии како го поминал викендот. Овој пат место партија баскет, Перо го искористи слободното време за стрелање со пиштол. По објавта на видеото, следеа и коменатри: Ова најдобро смирува стрест, Имаш уште да учиш брате…

Антиќ не ретко споделува фотографии за тоа како го поминува времето со синовите Лука, Павел и Петар. Најчесто тоа се фотки од кошаркарските терени. Тој беше во брак со Ружица, со која одамна се разделени, а лани вниманието го сврте на јавноста откако објави дека е во љубов со топ моделот Катарина Ивановска.

Share
Scroll to Top