(Видео) Познатиот јапонски оперски пејач ја испеа „Ако умрам ил загинам“

(Видео) Познатиот јапонски оперски пејач ја испеа „Ако умрам ил загинам“

пред 1 година

Откако неодамна ја испеа „Македонско девојче“, јапонски оперски пејач Казухиро Котецу, сега објави видео во кое ја пее „Ако умрам ил загинам“ од легендарниот пејач Јонче Христовски. Видеата на Котецу ги споделува и македонскиот тенор, Благој Нацоски, кој е близок пријател на јапонскиот музичар. Тој вели дека Казухиро песните ги снима во Токио и дека себеси се смета за голем пријател на Македонија.

„Изговорот ти е одличен, браво“, „Пак ме воодушеви“, „Ова е неверојатно“ се дел од коментарите на „Јутјуб“.

(Видео) Јапонскиот оперски пејач Казухиро Котецу ја пее „Македонско девојче“

Share

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

4Anime BANANA FISH Episode 18

watch animes 4Anime Hunter x Hunter (2011) (Dub)

stream anime online Mother of the Goddess’ Dormitory

watch anime online Naruto: Shippuden

The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

Scroll to Top