(Видео) Трик за виткање на косата со кујнска цедалка

(Видео) Трик за виткање на косата со кујнска цедалка

пред 3 години

Жените се снаодливи по природа, па доколку ги немаат потребните апарати или алатки за разубавување, веднаш наоѓаат соодветна замена, само за да го добијат посакуваниот ефект.

Една YouTube влогерка ја сподели нејзината идеја, со чија помош добива дефинирани локни, со работи што секој од нас ги има дома.

Во видеото го демонстрираше трикот за виткање на косата, за кој и беа потребни само една голема метална цедалка и издржлив фен.

 

Share
Scroll to Top