(Видео) Фудбалерите добија химна за ЕУРО 2020

(Видео) Фудбалерите добија химна за ЕУРО 2020

пред 3 години

Фудбалската федерација на Македонија во соработка со бендот „Вис Рисови“ направија песна за поддршка на нашите фудбалери за претстојното Европско првенство.

ФФМ објави дел од химната во времетраење од 30 секунди пред песната да биде официјално промовирана.

Снимањето е на терените на ФФМ, а песната ја исполнува „Вис Рисови“, бенд формиран за навивачката химна од долгогодишни искрени фанови на репрезентацијата. Бендот го сочинуваат Саше Љолес, Петар Младеновски, Танче Гроздановски, Никола Бочваров и Слободан Хаџи Илиев.

Share
Scroll to Top