Во сон почина актерот Реј Лиота, ѕвездата од „Goodfellas“

пред 2 години

На 67 годишна возраст почина актерот Реј Лиота, ѕвездата од „Goodfellas“ . Лиота починал во сон, додека престојувал на Карибите каде се снима  „Danger Waters“ .

var ai_script = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_viewport (ai_script [ai_script.length – 1]);

Реј Лиота зад себе ја остави ќерката,Карсен и вереничката Џејси Нитоло.

Aктерот почетоците на кариерата  ги имаше во криминалистичката класика на Мартин Скорсезе од 1990 година „Goodfellas“, откако заедно глумеше во „Field of Dreams“.

 

Share
Scroll to Top