(Галерија) Австралиските пожарникари се разголеа за календарот за 2021 година

(Галерија) Австралиските пожарникари се разголеа за календарот за 2021 година

пред 4 години

Aвстралиските пожарникари и оваа година се расоблекоа за новиот календар, кој го сликаат во хуманитарни цели. Откако во 2019 и 2020 година во Австралија имаше големи пожари во кои загинаа огромен број животни, тие решија средствата од продажбата на новиот килендар да го донираат за третирање на повредените животни и за враќање на нивните природни живеалишта во првобитната состојба.

Share
Scroll to Top