(Галерија) Актери кои со својот изглед мамат за своите години

(Галерија) Актери кои со својот изглед мамат за своите години

пред 3 години

Некои актери изгледаат толку добро за своите години, што ќе се запрашате која е нивната тајна?

Питер Динклинџ (51)

Луси Лу (51)

Кети Бојс (72)

Дејвид Духовни (60)

Лина Хиди (47)

Рашел Лефевр (41)

Џим Парсонс (47)

Коби Смалдерс (38)

Џилијан Андерсон (52)

Share
Scroll to Top