(Галерија) Тијана и Тамара со семејството: Три генерации на есенска прошетка

(Галерија) Тијана и Тамара со семејството: Три генерации на есенска прошетка

пред 1 година

Тијана Дапчевиќ и Тамара Тодевска вчера беа на прошетка во градскиот парк во Скопје со нивната мајка Брана, и со децата на Тамара, Хана и Дарин. Двете сестри на социјалните мрежи објавија неколку слики и видеа од семејната дружба. „Три генерации дами и едно момче“, коментираа пријателите, кои не пропуштија да кажат дека двете пејачи многу наликуваат на нивната мајка.

Share
Scroll to Top