Див секс и светкави лампиони

Див секс и светкави лампиони

пред 4 години

Партнерката нека клекне на сите четири. На себе нека има само секси црвена чипкана долна облека, во комбинација со црвени чипкани чорапи и, секако, штикли. На косата нека стави
светкав лампион, како украс, а, исто така, нека прикачи по еден лампион и на долната облека. Така, таа одлично ќе се вклопи во новогодишната атмосфера. Партнерот е облечен само во црвени гаќи, танга за мажи (ослободете се од предрасудите) и дедомразовска капа на главата. Се што треба е да пенетрира одзади, а таа да ужива. Оваа поза е идеална за партнерите кои сакаат
див секс. Таа со рацете се потпира на подот, а тој одзади пенетрира. За полесна пенетрација, тој треба цврсто да ја држи за колковите. Оваа поза мажите посебно ја сакаат, затоа што може да влезат многу длабоко. Плус, со едната рака може да  го стимулираат клиторисот на партнерката.

Share
Scroll to Top