Доајдов како турист, а всушност сум дома: Лила за Божик во родната Шведска

Дојдов како турист, а всушност сум дома: Лила за Божик во родната Шведска

пред 1 година

Лила Филиповска божиќните празници одлучи да ги мине во Шведска. Го посети родниот град Гетеборг, каде се потсети на убавите моменти од младоста.

„Кога после години ќе се вратиш во градот каде што си се родил, кога го препознаваш секое ќоше а истовремено ти изгледа како првпат да го гледаш, кога доаѓаш како турист а всушност си дома. Здраво Гетеборг“, рече Лила.

Share
Scroll to Top