Ето ги погоди сите противници на Мароко кои ги победи, па некои мислат дека Светското е наместено

Ето предвидува победа на Мароко против Франција, досега ги погоди сите кои ги елиминираше па некои мислат дека Светското е наместено

пред 2 години

Или Светското е тешка местенка или поранешната фудбалска ѕвезда Самуел Ето е новиот Астрадамус, сметаат заговорниците, откако Камерунцот на шега ги погоди сите успеси на Мароко на Мундијалот.

Можеби само промаши за неговата репрезентација Камерун, но за другите африкански земји знаеше повеќе од сите други. Пред финалниот меч, сите зборуваат за сензационалниот пласман на Мароко, откако успеаа да ги елиминираат Белгија, Шпанија и Португалија. Сега на ред им е Франција.

Share
Scroll to Top