Зборови, барања и замерки кои жените ги мразат, а за тоа мажите не ни свесни

Зборови, барања и замерки кои жените ги мразат, а за тоа мажите не ни свесни

пред 3 години

Сите ние сакаме кога момците помалку нè излудуваат, но ова е дефинитивно на погрешен начин.

„Насмеј се“

Понекогаш не сте расположени, но според неговите стандарди тоа не треба да значи дека на вашето лице смее да недостига насмевка. Понекогаш не се ни свесни колку малку недостига, да фрлите нешто кон нив, во тој момент.

Ви ја исмејува работата

Можеби не заработувате колку што треба, можеби сте на пониска позиција од што би требало да бидете според  годините на работно искуство и според она што го пишува во дипломата, но во рамките на денешните проблеми кои другите ги имаат на тоа подрачје, би требало да е среќен што воопшто работите и имате за плаќање на сметките. Освен тоа, можеби ја сакате баш таа работа.

Го опишува изгледот на другите жени

Малите комплименти се разбирливи затоа што и жените гледаат други мажи, но кога зборуваат во недоглед за тоа колку е згодна и совршена…

 

 

Share
Scroll to Top