Мечка влезе во пекара и изеде 60 колачи

Мечка влезе во пекара и изеде 60 колачи

пред 12 месеци


Соственичката на пекарата, во својата објава на Инстаграм пишува дека слушнала како нејзината вработена вреска довикувајќи дека мечката влегла во гаражата.
Мечката која успеала да изеде дури 60 колачи, а пекарот ја избркал откако притиснал силно на сирената од автомобилот. Додека да пристигнат полицајците и службениците од Одделот за енергија и заштита на животната средина во Конектикат (DEEP), мечката крадец веќе избегала.

Статистиката покажува дека имало рекордни 67 извештаи за мечки кои влегле во домовите во Конектикат во изминатата година.


Share
Scroll to Top