Миа Костова позитивна на корона: Ова не е од групирање по журки

Миа Костова позитивна на корона: Ова не е од групирање по журки

пред 3 години

Водителката Миа Костова е позтивна на корона. Таа напиша дека не била во контакт со ниту еден од нејзините соработници и пријатели и дека не се заразила на журките.

„Чисто совесна иако знам дека ќе има многу од оние кои ќе искоментираат ‘ако, така и е’ иако за воља на вистината знам кој е контактот кој се случи во неделата и не е никако поврзан со групирањето и журките . Откако бев известена ги откажав сите претстојни состаноци , фризери и салони, не сум била во контакт со ниту еден од моите соработници па ни пријатели. Така што, сметам дека од мене повеќето се безбедни. Официјално сум ковид позитивна. Ви благодарам за разбирањето и за пораките, се гледаме за едно 20 дена по улици, а на социјални мрежи ќе броиме заедно. Чувајте се“, напиша Миа.

Чисто совесна иако знам дека ќе има многу од оние кои ќе искоментираат ‘ако, така и е’ иако за воља на вистината знам…

Posted by Миа Костова on Thursday, October 8, 2020

Share
Scroll to Top