Миша Гроф ќе објави дневник со имиња со кои Николина Пишек се забавувала додека била во брак со син му

Миша Гроф ќе објави дневник со имиња со кои Николина Пишек се забавувала додека била во брак со син му

пред 1 година

За потсетување, водителката во подкастот кај Татјана Јуриќ, Skip Or Beep зборуваше за смртта на нејзиниот сопруг Видое. Таа рече дека горе доле, работите за кои се пишувало во медиумите се точни. Дека Видое за време на смртта бил во станот со девојка која признала дека била во врска со него.

„Не ни знам како се вика, не ми беше ни важно. Мојот свекор тоа го формулираше како масажа. Но, малку ми е чудно, затоа што здравствениот налог потврди дека умрел од прекин на срцето“, рече Николина и додаде дека не се плаши од заканите на Миша.

Share
Scroll to Top