На кифла и јогурт-Антонио Милошоски со ќерките 

На кифла и јогурт-Антонио Милошоски со ќерките 

пред 1 година

Политичарот и поранешен министер за надворешни работи Антонио Милошоски со двете ќерки седни во една од скопските пекари од каде сподели и фотографија. На кифли и јогурт во населбата Карпош, тој напиша : Слатки ќеркички, слатка вечера.

Антонио пред две години го доби петтото дете, синот Филип. Тој ги има ќерките Дариа,  Михаела и  Илина и поголемиот син Давид. 

Share
Scroll to Top