Не се разбирам од медицина, ама можам да помогнам: Панчо сака да волонтира во Министерство за здравство

Не се разбирам од медицина, ама можам да помогнам: Панчо сака да волонтира во Министерство за здравство

пред 1 година

Панчо од ДНК на својот профил се понуди за помош онаму каде што Министерството здравство за има потреба од екстра работна сила. Тој нагласи дека не му треба никаков хонорар туку сака да волонтира.

Со оглед на тоа што тој не е квалификуван како медицинско лице, тој смета дека би можел да послужи и помогне при дезинфицирање, чистење, превоз, набавки и сл.

Еве што напиша тој на социјалните мрежи:

Со оглед на ситуацијата во која се наоѓаме, тешката и макотрпна борба на нашите лекари и сите здравствени работници, би…

Posted by Vladimir Blazev on Wednesday, November 18, 2020

 

Share

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven Naruto: Shippuden (Dub) Episode 494

stream anime online AnimeHeaven My Hero Academia Season 3 (Dub)

Attack on Titan Final Season

watch anime free Your Lie in April

stream anime online Record of Ragnarok

Scroll to Top