Откако кралот ги избрка од нивниот дом Меган и Хари добија нов прекар

Откако кралот ги избрка од нивниот дом Меган и Хари добија нов прекар

пред 1 година

Откако кралот Чарлс Трети ги исфрли Принцот Хари и Меган од нивниот единствен дом во Велика Британија, голем број нивни пријатели почнаа да се шегуваат на нивна сметка.

Хари и Меган во 2020 година ја напуштија Велика Британија и оттогаш во повеќе наврати зборуваа за тешкиот живот во кралското семејство, а сега добија и ново име на интернет „Фрогзит“.

И голем број твитерџии објавија постови во кои се шегуваат на нивна сметка.

Share
Scroll to Top