По Фејсбук и Инстаграм, падна и Јутјуб

По Фејсбук и Инстаграм, падна и Јутјуб

пред 3 години

По падот на социјалните мрежи „Фејсбук“, „Инстаграм“ и „Вацап“, падна и видео каналот „Јутјуб“. Корисници од целиот свет пријавиле дека имаат одредени проблеми. Најголем дел од нив е поврзан со пристапот на платформата и видеата. Најголемиот број од пријавите стигнале од САД.  

Текстот По Фејсбук и Инстаграм, падна и Јутјуб е превземен од Reporter.mk.

Share
Scroll to Top