Разводот ја чинеше Адел половина од богатството

Разводот ја чинеше Адел половина од богатството

пред 3 години

Пејачката Адел денеска ги доби документите со кои и официјално треба да се разведе од нејзиниот сопруг Симон Конецки. Популарната двојка се раздели уште во април 2019 година, а по пет месеци Адел побара и барање за развод.

Медиумите пишуваат дека дури сега биле договорени условите и дека и двајцата потпишале договор со кој ќе мора да ги поделат 190 милиони долари кои ги заработиле додека биле заедно.

Адел и Симон се заедно од 2011 година, а во 2012  го добија синот Анџело Адкинс, кој денес има осум години. Двајцата тајно се венчаа во 2016 година.

Share
Scroll to Top