„Ротен томатос“ ги избра десетте најлоши филмови на сите времиња

„Ротен томатос“ ги избра десетте најлоши филмови на сите времиња

пред 2 години

Страницата за филмска критика „Ротен томатос“ ја објави листата на 50 најлоши филмови во историјата. На оваа листа се најдоа филмови во кои ѕвезди се Џон Траволта (Гледај кој зборува), Чарли Шин (Заговор во сенка), Мила Јовович (Враќање во сината лагуна), а во најлошиот филм на сите времиња, „Балистика: Екс против Север“, главната улога ја игра Антонио Бандерас.

Ова се десетте најлоши филмови според „Ротен томатос“

10. „The Ridiculous 6“ (2015). Главни улоги: Адам Сендлер и Роб Шнајдер.
9. „Jaws: The Revenge“ (1987). Главна улога: Мајкл Кејн.
8. „The Last Days of American Crime“ (2020). Главни улоги: Едгар Рамирез, Ана Брустер.
7. „Gold Diggers“ (2004).
6. „Superbabies: Baby Geniuses 2“ (2004).
5. „Pinocchio“ (2002). Главни улоги: Роберто Бенињи, Николета Браши.
4. „Gotti” (2018). Главна улога: Џон Траволта.
3. „A Thousand Words“ (2012). Главни улоги: Еди Марфи, Кери Вашингтон.
2. „One Missed Call“ (2008). Главни улоги: Шенен Сосамон, Едвард Бурнс.
1. „Ballistic: Ecks vs. Sever“ (2002). Главни улоги: Антонио Бандерас, Луси Лију.

Share
Scroll to Top