Уапсен српскиот фолк пејач Џани

Уапсен српскиот фолк пејач Џани

пред 3 години

Српскиот пејач на турбо-фолк музика Радиша Трајковиќ – Џани е приведен во полиција.

Според српските медиуми, Џани бил уапсен во неговиот дом, од каде бил однесен во полиција.

„Џани беше повикан поради неплатени казни. Тоа е парична казна што ја доби, а истата беше платена, ги имам сите документи и тој ги има во телефонот што го плати, но сега се прави само драма. Очигледно сакаат да плати уште еднаш. Човекот не беше уапсен, што е со вас, тој отиде да види што се случува“ вели сопругата на пејачот за српските медиуми.

Share
Scroll to Top