(Фото) Ако не може свадби, барем можеш да се соблечеш гол: Ирена и пркоси на пандемијата

(Фото) Ако не може свадби, барем можеш да се соблечеш гол: Ирена и пркоси на пандемијата

пред 2 години

Фолк пејачката Ирена Спасовска се сликше гола, па пред празниците  ја објави фотката. Разгоелна Ирена само со прекривка налик на јамболија, за фотографијата доби  комплиментидека вака гола и прксои и на пандемијата и на зимата.

Фолк пејачкта често го привлекува вниманието на јавноста, па така и неодмана  заедно со уште  дваесетина музичари испратија писмо до Владата и се пожалија дека нема настапи и свадби, па затоа немаат ни приходи.

Пред неколку дена Владта им додели нови парични средства, а Ирена е дел од новото раководство на музичира кои преговараа за парична помош. Фолк естрадата освен настапите, се жели и на тоа дека немаат приходи ниту од од настапите на свадби кои се откажани заради пандемијата.

 

 

Share
Scroll to Top