(Фото) Андријана Јаневска по риба во Охрид: плашица гризе на бели црви

(Фото) Андријана Јаневска по риба во Охрид: плашица гризе на бели црви

пред 3 години

Пејачката и професторка по виолина, Андријана Јаневска, е во Охрид. Во розов костим за капење, со трска во раката, таа ловеше риба во езерото, а неколку фотографии објави и на „Фејсбук“. „Плашица на бели црви и по некој клен на пченка“, напиша таа и откри дека се забавува додека е на одмор.

„Па и тоа ли знаеш? Супер е сега додека нема туристи и езерото е чисто“, ѝ коментираа пријателите.

Share
Scroll to Top