(Фото) Вера Мештеровиќ ги соблече гаќите

(Фото) Вера Мештеровиќ ги соблече гаќите

пред 2 години

Некогашната Мис на Македонија, Вера Мештеровиќ, ги соблече гаќите па се сликаше на Инстаграм. Фотката е за потребите на извесна реклама, ама Вера без гаќи беше доволна причина за да го привлече вниманието на јавноста. Вера беше една од домашните најагажирани манекенки, а потоа направи пауза и се повлече од јавната сцена. Таа сега повторно е актуелна и како модел и како водител на Канал 5.

Вера беше во брак со фудбаелрот Игор Кралевски со кого има две деца. По раздеблата со него таа повторно се врати на манекнаската кариера и сега е сè почето ангажирана и како инфлунсерка на Инстаргам.

Share
Scroll to Top