(Фото) Елена Велевска на кафе со сестра ѝ

(Фото) Елена Велевска на кафе со сестра ѝ

пред 6 месеци

Фолк-пејачката Елена Велевска, иако е постојано активна на социјалните мрежи, ретко споделува семејни фотографии. Овој пат, таа на Инстаграм објави слика како ужива на кафе со сестра ѝ Снежана. Фановите на Велевска коментираат дека двете дами многу личат една на друга, дури и потсетуваат на близначки. Пејачката неодамна се врати од Турција, каде што беше … Continue reading (Фото) Елена Велевска на кафе со сестра ѝ

Текстот (Фото) Елена Велевска на кафе со сестра ѝ е превземен од Reporter.mk.

Share
Scroll to Top