(Фото) Кралицата Летиција одржа лекција за пролетен стил

(Фото) Кралицата Летиција одржа лекција за пролетен стил

пред 3 години

Кралицата Летиција присуствуваше на отворање на конгрес во шпанскиот град Мурсија. За овој настан, таа облече црвно-бела комбинција која се чини уште долго ќе ја паметиме.

Во прашање е комбинација од наизглед едноставен топ и пантолони. Романтичен бел топ со пуф ракави во комбинација со црвени пантолони со висок струк украсени со четири големи златни копчиња и цревени лакирани чевли е совршена комбинација која со задоволство би ја носеле во летните денови, на пример негде покрај езеро или море.

Кралицата сепак не престанува да воодушевува со својот стил, а од последното појавување можеме да забележиме дека сепак се откажала од природниот изглед, кога со месеци носеше горделиво понекој сед прамен, односно дека се вратила на својата боја на коса.

Share
Scroll to Top