(Фото) Мајли Сајрус гола во ковчег

(Фото) Мајли Сајрус гола во ковчег

пред 2 години

Светската ѕвезда Мајли Сајрус повторно го привлече вниманието на јавноста со последната слика на која е гола во ковчег. Фотката ја направи Вијат Мохиндра, фотограф на богатите и славните, а ќе биде објавена во неговата прва книга, High Gloss.

Книгата од денес e во продажба во Америка, а парите од секоја продадена копија ќе бидат уплатени во фондацијата Happy Hippie на Мајли, која им помага на припадниците на ЛГБТ заедницата кои се бездомници.

Освен што сликаше за книгата на Мохиндра, Мајли периодов работеше на својот седми албум, Plastic Hearts, кој треба да излезе на 27 ноември. Според пејачката, новиот албум открива тајни за нејзиниот личен живот.

Share
Scroll to Top