(Фото) Племето Џамбазови на една фотографија од пред 40 години

(Фото) Племето Џамбазови на една фотографија од пред 40 години

пред 4 години

Шоуменот и актер Игор Џамбазов постојано споделува фотографии од себе и своите најблиски, кој до сега не биле објавени . Тој сподели фотографија снимена пред повеќе од четири децении, каде е фотографиран со членовите на потесното семејство,  мајка му Анче, татко му Александар и сестра му Тања која одамна живее во Америка.

Под фотографијата тој напиша: Племето Џамбазови…

Share
Scroll to Top