(Фото) Раперот Лил Узи Верт си вгради розов дијамант во челото

(Фото) Раперот Лил Узи Верт си вгради розов дијамант во челото

пред 3 години

Американскиот рапер Лил Узи Верт си вгради розов дијамант во челото. Тој неодамна кажа дека веќе неколку години штеди за дијамантот чија цена е околу 24 милиони долари, а сега објави слика со дијамантот вграден на чело.

„Време е“, напиша тој на „Твитер“.

Share
Scroll to Top