(Фото) Хурем објави фотографија со двете ќерки

(Фото) Хурем објави фотографија со двете ќерки

пред 3 години

Актерка, Меријем Узерли, која се прослави со улогата на Хурем во серијата „Сулејман Величествениот“, вчера објави семејнати фотографии.

Германската актерка со турско потекло, Меријем позираше со своите две ќерки, Лара и Лил Кои.

На дел од фотографиите ја држи во раце помалата ќерка, која е бебе, и нежно ја бакнува. А на останатите, им се придружува и поголемата, па Мерјем ги зема и двете во својата прегратка.

Фановите и коментираа дека изгледа посреќно од кога било.

Неколку часа по објавувањето фотографиите имаат повеќе од половина милион лајкови..

 

Share
Scroll to Top