Хакиран профилот на Илина Арсова, Игор бара помош да го блoкнат идиотот што ја хакнал

Хакиран профилот на Илина Арсова, Игор бара помош да го блoкнат идиотот што ја хакнал

пред 3 години

На социјалните мрежи осамна фотографијата на алпинистката Илина Арсова во која се вели дека е хакиран нејзиниот профил.

„Дечки, некој го хакирал профилот на Илина. Сите пораки што ќе ви стигнат од неа не се нејзини,  туку од идиотот што го хакнал. Ве молам да пријавиме или да го блокнете“, напиша актерот  Игор Џамбазов, кој повеќе од година дена е во љубов со Илина.

Share
Scroll to Top