Ќерката на Деми Мур за првиот секс: Мислам дека ме силуваа

Ќерката на Деми Мур за првиот секс: Мислам дека ме силуваа

пред 3 месеци

Румер Вилис, 32-годишната ќерка на Брус Вилис и Деми Мур, проговори за своето прво сексуално искуство и вели дека најверојатно била силувана. Таа кажа дека првиот секс го имала како тинејџерка со повозрасен маж.

„На тие години се чувствував засрамено затоа што повеќето мои другарки ја изгубија невиноста, а јас не. Затоа имав секс со постар маж. Не бев возбуден од тоа. Не бев малтретирана или силувана, но навистина не реков да. Но, не реков ни не. Само што дозволив да се случи. Затоа мислам дека бев силувана“, вели Румер.

Таа додаде и дека смета дека тој требал да провери како се чувствува и дека тоа е одговорност на мажот, особено што тој знаел дека таа е невина.

„Не значи не, но што ако не можеш да кажеш не?“, вели таа.

 

Share

Armor Shop for Ladies and Gentlemen II (https://crunchyrollfree.com/m/vvV8) Episode 3 at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll 14 day free

My Hero Academia 4 (https://gogoanime.be/m/rEvG) Episode 25 at website https://gogoanime.be gogoanime kissanime tv

Scroll to Top