Косана Мазнева е нов директор на Комунална Хигиена

пред 2 години

Денеска за нов директор на Јавното Претпријатие – Комунална Хигиена Скопје е назначена Косана Мазнева, информираат од Град Скопје.

var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]);

Оттаму во соопштение велат дека Мазнева има повеќе од 15 години искуство, од кои како раководител на сектор природа во Министерство за животна средина и просторно планирање, одговорен инженер и советник за животна средина во АД Електрани на Македонија и поранепен пратеник во два мандата.

Таа високо образование има завршено на Природно-Математичкиот Факултет во Скопје.

Share
Scroll to Top